artikel

nummer 11 november 2010

Geen categorie

De kracht van inspiratieMet je droom de wijde wereld in‘Als je doet wat je leuk vindt en waarin je gelooft, hoef je nooit meer te werken’. En kun je dus een inspirator worden… Sommige mensen worden geboren met de handvatten die ze nodig hebben om inspirator, innovator en onmisbaar te zijn. De meesten echter niet. […]

nummer 11 november 2010

De kracht van inspiratie
Met je droom de wijde wereld in
‘Als je doet wat je leuk vindt en waarin je gelooft, hoef je nooit meer te werken’. En kun je dus een inspirator worden… Sommige mensen worden geboren met de handvatten die ze nodig hebben om inspirator, innovator en onmisbaar te zijn. De meesten echter niet. Maar dat het niet altijd bij dromen alleen hoeft te blijven, vertelt Roos Woltering. Zij gaat er letterlijk de wijde wereld mee in!
Management Support Event ‘10
Beursplattegrond en exposantenoverzicht
Een uitgebreid overzicht van exposanten die je op 4 en 5 november a.s. in hal 8 van de Jaarbeurs Utrecht zult treffen. Kantoorbenodigdheden, opleidingen, relatiegeschenken, zakenreizen, accommodaties, bedrijfsevenementen en nog veel meer leveranciers van producten en diensten die jouw werkend leven alleen maar mooier, makkelijker en leuker maken! Doe nú alvast de nodige inspiratie op en stippel je route uit!
Inspireren kun je leren
Effect voor iedereen hetzelfde
Deze editie staat in het teken van Inspiratie, een thema gekoppeld aan het Management Support Event ’10 op 4 en 5 november in de Jaarbeurs Utrecht. Wat is inspiratie en wat kun je ermee in je werk? Ben jij ook in staat anderen te inspireren? Esther Jacobs in ieder geval wel. Zij maakte er haar levenswerk van en deelt haar ervaringen met ons.
Rondetafelgesprek
Secretaresse van nu, klaar voor de toekomst?
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Globalisering neemt toe, duurzaam ondernemen is gemeengoed geworden en Het Nieuwe Werken is zo nieuw niet meer. Wat betekenen deze veranderingen voor de secretaresse? Wat is er nodig om in deze roerige tijden overeind te blijven? Management Support Magazine ging met een aantal specialisten uit het secretaressevak ‘rond de tafel’ en vroeg naar hun visie op het veranderende speelveld tussen managers, arbeidsmarkt, onderwijs en netwerken.


Reageer op dit artikel