artikel

Officefilmpjes april 2011: agenda, samenvoegen naar e-mail en stemknoppen

Geen categorie

Dit zijn de ict-filmpjes die Saskia Jacobsen maakte voor het aprilnummer van Management Support Magazine. Je ziet hoe je een reisadvies van de Nationale Spoorwegen in je Outlookagenda zet, hoe je een brief in Word samenvoegt en een gepersonaliseerde mail verstuurt én hoe je stemknoppen in je e-mails gebruikt. Reisadvies NS E-mailing Stemknoppen

Dit zijn de ict-filmpjes die Saskia Jacobsen maakte voor het aprilnummer van Management Support Magazine.

Je ziet hoe je een reisadvies van de Nationale Spoorwegen in je Outlookagenda zet, hoe je een brief in Word samenvoegt en een gepersonaliseerde mail verstuurt én hoe je stemknoppen in je e-mails gebruikt.

Reisadvies NS

E-mailing

Stemknoppen

Reageer op dit artikel