artikel

nummer 4 april 2011

Geen categorie

Secretarieel Shared Service CenterEen succes De afgelopen jaren is bij menige organisatie een Shared Service Center opgezet voor ondersteunende afdelingen. Zo ook bij Accenture. Daar draait het SSC op volle toeren. ‘En met succes’ vertelt Charlotte Wittouck. You speak English?Het nut van een tolk Tijdens bedrijfsbezoeken uit of naar een ver buitenland kunnen taalbarrières en […]

nummer 4 april 2011

Secretarieel Shared Service Center
Een succes

De afgelopen jaren is bij menige organisatie een Shared Service Center opgezet voor ondersteunende afdelingen. Zo ook bij Accenture. Daar draait het SSC op volle toeren. ‘En met succes’ vertelt Charlotte Wittouck.

You speak English?
Het nut van een tolk

Tijdens bedrijfsbezoeken uit of naar een ver buitenland kunnen taalbarrières en cultuurverschillen een goede relatie de das omdoen. Het inschakelen van een tolk kan uitkomst bieden en dat zal je bedrijf geen windeieren leggen.

Zomertijd
Feesten tussen groen en bloem

Zakelijke evenementen mogen dan tijdens de zomervakanties een beetje op z’n gat liggen: voor en na de ‘zomerstop’ blijven er nog genoeg weken over om je bedrijfsfeestje in een zonnige setting te vieren. Haak aan op het mooie weer!

Evenementen organiseren
Zelf doen of uitbesteden? Wegen kosten en tijd tegen elkaar op?

Een evenement organiseren is een leuke bijkomstigheid in je werk als secretaresse. Tóch is het een vak apart waarin je van nog meer markten thuis moet zijn dan je al bent. Schakel je ondersteuning in? Heel slim! Doe je het helemaal zelf? Petje af. En wegen de kosten van uitbesteden op tegen de tijd dat jij eraan kwijt bent? Dit artikel helpt je het antwoord te vinden.


Reageer op dit artikel