artikel

Officesoftware beeldend gebruiken

Geen categorie

Deze fimpjes horen bij het artikel van Saskia Jacobsen over hoe je Officesoftware beeldend kunt gebruiken. Bijvoorbeeld hoe je mooie, duidelijke grafieken maakt die eenvoudig en begrijpelijk zijn. Het artikel staat in het juli/augustusnummer van Management Support Magazine. Zet het geluid aan om de uitleg van Saskia te horen! PP Schema // Excel grafiek: Excel […]

Deze fimpjes horen bij het artikel van Saskia Jacobsen over hoe je Officesoftware beeldend kunt gebruiken. Bijvoorbeeld hoe je mooie, duidelijke grafieken maakt die eenvoudig en begrijpelijk zijn. Het artikel staat in het juli/augustusnummer van Management Support Magazine.

Zet het geluid aan om de uitleg van Saskia te horen!

PP Schema

// Excel grafiek:

Excel grafieken

//

Reageer op dit artikel