artikel

Nummer 10, oktober 2011

Geen categorie

Softwaretips (2)Werken in MS Office Excel Wel de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt… het overkomt ons allemaal wel eens. Nu kun je prima uit de voeten met de gangbare Officepakketten, krijg je ineens te maken met cloud computing. Wat is het en hoe werkt het? Out of the boxLenig denken […]

Nummer 10, oktober 2011

Softwaretips (2)
Werken in MS Office Excel

Wel de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt… het overkomt ons allemaal wel eens. Nu kun je prima uit de voeten met de gangbare Officepakketten, krijg je ineens te maken met cloud computing. Wat is het en hoe werkt het?

Out of the box
Lenig denken met Disney

Hoe ga je soepel om met vraagstukken in je werk en in je privéleven, hoe vind je ruimte voor persoonlijke groei en… hoe houd je de lol erin? Wie lenig kan denken vindt zelf de antwoorden. Rek je denkvermogen op en denk ‘out of the box’. Een plan van aanpak.

Thema: Vergaderen en accommodaties
Nederland vergadert vierkant verkeerd

Slaapverwekkende en eindeloze discussies, ongeïnteresseerde deelnemers, afgaande mobiele telefoons, telaatkomers en opgeblazen ego’s die zoals altijd weer hun zegje moeten doen. Hoe houd je vergaderen boeiend en nuttig? En wat kan jij daar als secretaresse aan doen?

Regel jij even een ‘zaaltje’?
Zo kies je de juiste locatie

Als je regelmatig een locatie boekt, weet je dat je het niet iedereen naar de zin kunt maken. Er heeft altijd wel iemand iets te mopperen. Toch blijf je je best doen om irritaties te voorkomen. En dat gaat je lukken ook! Een stappenplan en een handige checklist!


Reageer op dit artikel