artikel

Nummer 11, november 2011

Geen categorie

ComputerzakenCloud computing Nagenoeg alle (vergader)accommodaties bieden verblijf en catering aan voor een mooie prijs: all in. Maar boek je er tijdens de meeting een flip-over bij of bestel je na afloop van het verblijf tijdens de afsluitingsborrel nog een bittergarnituur, dan kan het zijn dat je je een hoedje schrikt als de rekening op je […]

Nummer 11, november 2011

Computerzaken
Cloud computing

Nagenoeg alle (vergader)accommodaties bieden verblijf en catering aan voor een mooie prijs: all in. Maar boek je er tijdens de meeting een flip-over bij of bestel je na afloop van het verblijf tijdens de afsluitingsborrel nog een bittergarnituur, dan kan het zijn dat je je een hoedje schrikt als de rekening op je bureau valt. Je had toch zo’n mooi arrangement geboekt?

Ben jij al aan het ‘ontsecretaressen’?
Secretaressen wakker worden
Sien van de Vorle is secretaresse van Europarlementariërs Max van den Berg en Jan Marinus Wiersma. Haar domicili is de Belgische hoofdstad Brussel. Bij het Europees Parlement heerst een enorme bevlogenheid. De dagelijkse hectiek vindt ze het leukste én het moeilijkste van haar werk. Een gesprek over het politieke bedrijf, de cultuurverschillen en de betweterige reputatie van de Nederlander.
Agendabeheer
Slimmer werken met de agenda

Jouw houvast en dat van je manager: de agenda. Prima, prachtig! De kunst is alleen er efficiënt mee om te gaan, zonder alle dagen dicht te timmeren. En zonder een manager die vrolijk zelf z’n afspraken plant. Tips & trucs voor slimmer agendabeheer.

Effectief samenwerken
Hoe overleef ik mijn baas?

Ieder mens is uniek en heeft zo z’n eigenaardigheden. Leven en laten leven is het motto. Tóch kan een ander ons mateloos irriteren. Jammer, want samen met je collega’s kun je een geweldig team vormen. Te beginnen met ‘elkaar beter leren begrijpen’.


Reageer op dit artikel