artikel

Nummer 12, december 2011

Geen categorie

SalarisonderzoekOpgaande lijn ongedaan gemaakt door inflatie Als we al dachten dat we weer adem konden halen en dat de crisis voorbij was, mogen we nu weer met beide benen op de grond. Er is geen krant of geen journaal dat niet over de economische toestand in Europa gaat, en die ziet er niet rooskleurig uit. […]

Nummer 12, december 2011

Salarisonderzoek
Opgaande lijn ongedaan gemaakt door inflatie

Als we al dachten dat we weer adem konden halen en dat de crisis voorbij was, mogen we nu weer met beide benen op de grond. Er is geen krant of geen journaal dat niet over de economische toestand in Europa gaat, en die ziet er niet rooskleurig uit. De uitkomsten uit de salarisenquête mogen dan een stijgende lijn in de beloningen laten zien. Of de broekriem losser kan is nog maar de vraag.

Apps on the job
Van Angry Birds tot Appie

De smartphone is niet meer weg te denken uit je handtas. Dat geldt dus ook voor de apps die erop staan. Zijn dat er inmiddels zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Kijk dan naar de selectie die wij voor je maakten.

Outlook 2007
Tien gouden tips

Outlook is het informatie- en e-mailmanagementprogramma van Microsoft Office. Het helpt je je werk te plannen en te communiceren met anderen. Tien gouden tips om er nog handiger en efficiënter mee om te gaan.

Talenten Motivatie Assessment
Wat is de meerwaarde?

Vraag je jezelf wel eens af of je nog wel op de juiste plek zit, of wil je weten waar je goed in bent en waar je kansen liggen? Dan is een TMA iets voor jou. De test geeft naast een beeld van je talenten ook inzicht in je valkuilen.


Reageer op dit artikel