artikel

Nummer 1/2, januari/februari 2012

Geen categorie

De iPad en vergaderen; hip speeltje of handig hulpmiddel? De iPad verovert niet alleen de consumentenmarkt; ook tijdens directievergaderingen en MT-overleggen ligt ‘ie op tafel. Minder papier, efficiënter informatie uitwisselen en overal toegang tot het vergaderarchief. Daarmee lijkt de iPad ook voor de managementondersteuner een effectief hulpmiddel. Deze manier van papierloos werken biedt grote voordelen […]

Nummer 1/2, januari/februari 2012

De iPad en vergaderen; hip speeltje of handig hulpmiddel?
De iPad verovert niet alleen de consumentenmarkt; ook tijdens directievergaderingen en MT-overleggen ligt ‘ie op tafel. Minder papier, efficiënter informatie uitwisselen en overal toegang tot het vergaderarchief. Daarmee lijkt de iPad ook voor de managementondersteuner een effectief hulpmiddel. Deze manier van papierloos werken biedt grote voordelen voor het secretariaat.

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Apps en Het Nieuwe Werken
 • Werken met chronische pijn
 • Goede BHV’ er is goud waard
 • Het ‘ bystander effect’
 • Zo schrijf je een klachtenbrief
 • Een toetsenbord kiezen doe je zelf
 • Loonbeslag… wat nu?

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Werk & Recht
 • Social media
 • Productnieuws
 • Column & cartoon
Reageer op dit artikel