artikel

Nummer 3, maart 2012

Geen categorie

Het boeken van accommodaties; voetangels en klemmen Nagenoeg alle (vergader)accommodaties bieden verblijf en catering aan voor een mooie prijs: all in. Maar boek je er tijdens de meeting een flip-over bij of bestel je na afloop van het verblijf tijdens de afsluitingsborrel nog een bittergarnituur, dan kan het zijn dat je je een hoedje schrikt […]

Nummer 3, maart 2012

Het boeken van accommodaties; voetangels en klemmen
Nagenoeg alle (vergader)accommodaties bieden verblijf en catering aan voor een mooie prijs: all in. Maar boek je er tijdens de meeting een flip-over bij of bestel je na afloop van het verblijf tijdens de afsluitingsborrel nog een bittergarnituur, dan kan het zijn dat je je een hoedje schrikt als de rekening op je bureau valt. Lees in het hoofdartikel alles over de voetangels en klemmen bij het boeken.

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Het veilig beheren van de afdelingskas
 • Improviseren; laat los die planning
 • Floriade 2012
 • Digitaal vergaderverzoek aan externen
 • Handige apps

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Werk & Recht
 • Op de werkvloer
 • Productnieuws
 • Column & cartoon

 

Reageer op dit artikel