artikel

Nummer 4, april 2012

Geen categorie

Zakenreizen; wat te doen bij grote en kleine problemen? Zelf zakenreizen boeken is dankzij internet tegenwoordig een peulenschil en lijkt vaak ook voordeliger dan het boeken via een reisagent. Heel veel kan tegenwoordig online worden geboekt. Een prima oplossing, mits alles gaat zoals gepland. Toch is het handig eens verder te kijken dan je neus […]

Nummer 4, april 2012

Zakenreizen; wat te doen bij grote en kleine problemen?
Zelf zakenreizen boeken is dankzij internet tegenwoordig een peulenschil en lijkt vaak ook voordeliger dan het boeken via een reisagent. Heel veel kan tegenwoordig online worden geboekt. Een prima oplossing, mits alles gaat zoals gepland. Toch is het handig eens verder te kijken dan je neus lang is. Goedkoop zou immers ook wel eens erg duur kunnnen worden… in geval van nood!

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • De eventadministratie
 • Social media voor, tijdens en na je evenement
 • Business Hospitality; onderscheidend zijn
 • Projectmatig werken; spannend en afwisselend
 • Een mindmap maken
 • Improviseren; wat doe je als het anders loopt?

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Productnieuws
 • Column & cartoon

 

 

 

Reageer op dit artikel