artikel

Nummer 5, mei 2012

Geen categorie

Reorganisatie overleefd? Survivaltips voor achterblijvers De tweede recessie in vijf jaar tijd noodzaakt bedrijven om de broekriem aan te halen: bezuinigen, reorganiseren, ontslaan. Behoor jij tot de werknemers die mogen blijven? Dan haal je vast opgelucht adem. Hoewel… een hogere werkdruk, stress en niet in de laatste plaats een schuldgevoel hebben wel degelijk invloed op het […]

Nummer 5, mei 2012

Reorganisatie overleefd? Survivaltips voor achterblijvers
De tweede recessie in vijf jaar tijd noodzaakt bedrijven om de broekriem aan te halen: bezuinigen, reorganiseren, ontslaan. Behoor jij tot de werknemers die mogen blijven? Dan haal je vast opgelucht adem. Hoewel… een hogere werkdruk, stress en niet in de laatste plaats een schuldgevoel hebben wel degelijk invloed op het plezier in je werk. Het ‘survivor syndrom’  heet dat. Lees het hoofdartikel voor verhalen uit de praktijk en praktische tips.

Lees het integrale magazine online. [Vakbase].

En verder:

 • Chatten, vergaderen, confereren… Aan de slag met Lync
 • Vergaderen met de iPad; de praktijk
 • Digitale veiligheid; veilig gebruikmaken van je smartphone

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Social media
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Productnieuws
 • Column & cartoon

 

 

Reageer op dit artikel