artikel

Nummer 6, juni 2012

Geen categorie

Bekwaam zijn en bekwaam blijven; bijblijven in je vak, hoe doe jij dat? In deze tijden van bezuinigingen kan iedereen geconfronteerd worden met een gedwongen ontslag. Ga dan maar eens op zoek naar iets anders met het gegeven dat de banen niet voor het oprapen liggen. Als je kans wilt maken op deze krappe arbeidsmarkt […]

Nummer 6, juni 2012

Bekwaam zijn en bekwaam blijven; bijblijven in je vak, hoe doe jij dat?
In deze tijden van bezuinigingen kan iedereen geconfronteerd worden met een gedwongen ontslag. Ga dan maar eens op zoek naar iets anders met het gegeven dat de banen niet voor het oprapen liggen. Als je kans wilt maken op deze krappe arbeidsmarkt zul je van goede huize moeten komen. Werkgevers hebben kandidaten voor het uitkiezen, en de nemen de beste. Wat voor extra’s heb jij te bieden? Lees het hoofdartikel en kom erachter hoe je aan je inzetbaarheid werk. 

Lees het integrale magazine online. [Vakbase] 

En verder:

 • Secretariaat leiden? Versterk je leiderschap
 • De digitale takenlijst; handiger dan een notitieblok!
 • Kantoorsecretaresse uitstervend ras? De opkomst van de VA
 • Interview Jacqueline van de Looy, secretaresse van het jaar 2012

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Social media
 • Taalkwesties
 • Werk & Recht
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Op de werkvloer
 • Column & cartoon

 

Reageer op dit artikel