artikel

Nummer 7/8, juli/augustus 2002

Geen categorie

Heelhuids door de zomerdip Ben jij een achterblijver en zit je in een dalletje? Lees dan de tips om de zomerdip heelhuids door te komen. Uitbesteden evenementenorganisatie: de voordelen Bij de organisatie van een evenement komt zóveel kijken, dat niet alleen jij, maar ook je ‘gewone ‘werk eronder lijdt. De oplossing? Uitbesteden! Ontdekkingsreis door een […]

Heelhuids
door de zomerdip
Ben jij een achterblijver en zit je in een dalletje? Lees dan de tips om de zomerdip heelhuids door te komen.
Uitbesteden evenementenorganisatie:
de voordelen
Bij de organisatie van een evenement komt zóveel kijken, dat niet alleen jij, maar ook je ‘gewone ‘werk eronder lijdt. De oplossing? Uitbesteden!
Ontdekkingsreis
door een wereldstad
Doe het eens anders en boek een City Safari door deze wereldstad. Enne…. op de fiets!
Buitenaardse wezens
op de werkvloer
Een voorproefje uit het boek ‘Mars en Venus op het werk…’
Zomers eten:
lekker en snel klaar
Onder het motto snel klaar, lekker en gezond, drie zomerse recepten van Michiel Verbeek, chefkok in Restaurant De Klensput in Muiden
Management Support AWARD
De juiste antwoorden
Werken en kinderen blijft voor velen een lastige combinatie. Want hoe stel je prioriteiten? Hoe kun je carrière en kinderen combineren, en vooral: hoe blijf je gezond? De workshop Carrière en kinderen geeft je inzicht in de balans tussen rollen en taken en werk en privé.
Geschenken onderhouden
de vriendschap
CAO OP MAAT In ongeveer dertig procent van de grotere bedrijven wordt voor het hogere personeel een afzonderlijke CAO afgesloten. Bij Philips, maar ook bij Heineken en in de metalelektro-industrie. De gemiddelde manager zal dit niet oneerlijk of onrechtvaardig vinden: hij of zij heeft toch een hogere opleiding, meer taken en verantwoordelijkheden Maar hoe eerlijk is een dergelijk systeem voor de hardwerkende managementsupporter? En hoe kan zoiets tot stand komen in een land dat zaken als overleg en solidariteit kansen hoog in het vaandel heeft staan?

Reageer op dit artikel