artikel

Nummer 7/8, juli/augustus 2012

Geen categorie

Samenwerken in een projectteam; de positie en rol van de projectassistent In veel organisaties wordt projectmatig gewerkt. Ook voor jou biedt het werken in projecten de mogelijkheid tot verruiming van je taken. De functie van projectassistent is anders dan die van secretaresse; er wordt veel meer van je verwacht en je bent zelf verantwoordelijk voor […]

Nummer 7/8, juli/augustus 2012

Samenwerken in een projectteam; de positie en rol van de projectassistent
In veel organisaties wordt projectmatig gewerkt. Ook voor jou biedt het werken in projecten de mogelijkheid tot verruiming van je taken. De functie van projectassistent is anders dan die van secretaresse; er wordt veel meer van je verwacht en je bent zelf verantwoordelijk voor een bepaald aantal taken. Om die rol professioneel te vervullen, zul je aan andere eisen moeten voldoen. Lees het allemaal in het hoofdartikel.

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Omgaan met lastige collega’s
 • Cijferverhalen tekst – tabel – grafiek; het verhaal achter de cijfers
 • Opstellen Handboek Secretariaat
 • Argumenteren in teksten en gesprekken; gelijk heb je, maar hoe krijg je het ook?
 • Social media: zakelijk bloggen, iets voor jou?
 • Vijf ergernissen… en hoe je ze oplost

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Werk & Recht
 • Column & cartoon

 

Reageer op dit artikel