artikel

Nummer 11, november 2012

Geen categorie

Is jouw baas de ware? Duurzame relaties op het werk Niet alleen huwelijken eindigen tegenwoordig sneller. Ook op de werkvloer blijven we elkaar geen veertig jaar meer trouw. Dat was vroeger wel anders; toen ging men voor een ‘lifetime employment’. Je ging bij een baas aan de slag en bleef hem trouw tot aan je pensioen. […]

Nummer 11, november 2012

Is jouw baas de ware? Duurzame relaties op het werk
Niet alleen huwelijken eindigen tegenwoordig sneller. Ook op de werkvloer blijven we elkaar geen veertig jaar meer trouw. Dat was vroeger wel anders; toen ging men voor een ‘lifetime employment’. Je ging bij een baas aan de slag en bleef hem trouw tot aan je pensioen. Kom daar anno nu maar eens om. Toch valt of staat het succes van een organisatie met trouwe en harde werkers… Over duurzaamheid gesproken!

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Stil, stiller, stilst; Hoe je je staande houdt als introvert op een druk kantoor
 • Archiveren: maak het leuk en efficiënt
 • Word je gezien zoals je gezien wilt worden? Jezelf profileren klinkt erger dan het is
 • Resultaatafspraken op het secretariaat

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Appladder
 • Werk & Recht
 • Op de werkvloer
 • Productnieuws
 • Column & cartoon

 

Reageer op dit artikel