artikel

Nummer 12, december 2012

Geen categorie

Lees het integrale magazine online. [Vakbase] Verdien jij genoeg? Grappenmakers zouden antwoorden: “Ik verdien veel, ik krijg het alleen niet…” Maar wij bedoelen: krijg je wat je collega’s ook verdienen? Is jouw salaris marktconform? En wat heb je te besteden in deze pruttelende economie? Helaas hebben we geen goed nieuws… Gemiddeld heb je namelijk 0,75% […]

Nummer 12, december 2012

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

Verdien jij genoeg? Grappenmakers zouden antwoorden: “Ik verdien veel, ik krijg het alleen niet…” Maar wij bedoelen: krijg je wat je collega’s ook verdienen? Is jouw salaris marktconform? En wat heb je te besteden in deze pruttelende economie? Helaas hebben we geen goed nieuws… Gemiddeld heb je namelijk 0,75% aan koopkracht ingeleverd… Lees er alles over in het hoofdartikel:

 • Uitkomsten Salarisonderzoek 2012; “Vast contract belangrijker dan hoog salaris”
 • Onderhandelen over je salaris; trek de stoute schoenen aan
 • Functieprofielen anno 2013. Wat voor secretaresse ben jij?
 • Job crafting: hoe je je baan leuker maakt
 • Psychologie: tests voor zelfontplooiing en loopbaanontwikkeling

 

En natuurlijk onze vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Vreemdetalentips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Op de werkvloer
 • Werk & Recht
 • Column & cartoon
 • Productnieuws
Reageer op dit artikel