artikel

Nummer 1/2, januari/februari 2013

Geen categorie

Duurzaam en plezierig samenwerken – Ook jij kunt het! Februari… en je voornemen om je werk dit jaar planmatig en in control aan te pakken, zijn geruisloos naar de achtergrond verdwenen. Je bent altijd bereikbaar, de druk op het secretariaat neemt toe terwijl de kwaliteit hetzelfde moet blijven. Je wordt geleefd door de waan van de dag. […]

Nummer 1/2, januari/februari 2013

Duurzaam en plezierig samenwerken – Ook jij kunt het!
Februari… en je voornemen om je werk dit jaar planmatig en in control aan te pakken, zijn geruisloos naar de achtergrond verdwenen. Je bent altijd bereikbaar, de druk op het secretariaat neemt toe terwijl de kwaliteit hetzelfde moet blijven. Je wordt geleefd door de waan van de dag. Neem afstand van de hoge werkdruk en vind de lol in je werk terug. In dit hoofdartikel van februari 2013  lees je hoe.

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Grijp je kansen in 2013!
 • E-mailminderen : minder mail begint bij jezelf
 • Papierloos vergaderen: een utopie?
 • Persoonlijke doelen stellen op het secretariaat
 • Jouw kracht binnen de organisatie: de secretaresse als bruggenbouwer

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Werk & Recht
 • Op de werkvloer
 • Column & cartoon

Reageer op dit artikel