artikel

Vertaling belangrijke termen in je cv

Geen categorie

Solliciteer je bij een buitenlands bedrijf? Dan schrijf je je sollicitatiebrief en CV wellicht ook in een andere taal: Engels of Duits. Wie bij het schrijven van een CV bij een woordenboek te rade gaat zal af en toe toch twijfelen. Om die onzekerheid weg te nemen, vind je in deze tabel vertalingen van de […]

Solliciteer je bij een buitenlands bedrijf? Dan schrijf je je sollicitatiebrief en CV wellicht ook in een andere taal: Engels of Duits. Wie bij het schrijven van een CV bij een woordenboek te rade gaat zal af en toe toch twijfelen. Om die onzekerheid weg te nemen, vind je in deze tabel vertalingen van de belangrijkste termen.

 

Dit document hoort bij het artikel van Sander Schroevers ‘Solliciteren over de grens’, editie juni Management Support Magazine.

Reageer op dit artikel