artikel

Nummer 7/8, juli/augustus 2013

Geen categorie

Steeds meer secretaresses werken op afstand voor hun baas of opdrachtgever. door de technische ontwikkelingen wordt dit steeds gemakkelijker en normaler. het vergt echter wel een flinke uitbreiding van vaardigheden, competenties en vakkennis. een goede va ben je niet zomaar. Management support is op zoek naar de beste virtuele assistent van het jaar! Misschien ben […]

MSM juli aug 13 cover kleinerSteeds meer secretaresses werken op afstand voor hun baas of opdrachtgever. door de technische ontwikkelingen wordt dit steeds gemakkelijker en normaler. het vergt echter wel een flinke uitbreiding van vaardigheden, competenties en vakkennis. een goede va ben je niet zomaar. Management support is op zoek naar de beste virtuele assistent van het jaar! Misschien ben jij dat wel?

Lees het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Manage de verwachtingen; overtuigend communiceren op afstand
 • Do’s en don’ts van communicatie; zorg dat ze je horen!
 • Een duidelijke boodschap; 25 elementaire schrijfregels
 • Assertief communiceren
 • Moderne managementondersteuning bij veranderende overheid
 • Houd je taal schoon; hygiëne in taalgebruik voor succes en werkplezier
 • Zonder stress op vakantie
 • Digitalisering: hoe voorkom je fraude?

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Werk & Recht
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Visie op het vak
 • Op de werkvloer
 • Column & cartoon
 • Productnieuws
Reageer op dit artikel