artikel

Nummer 11, november 2013

Geen categorie

Collega’s en bazen kun je maar zelden zelf uitzoeken, en soms is de weg naar effectief samenwerken ver te zoeken. Toch moet je er op een professionele manier iets van zien te maken. Aan welke karaktertrekken van je baas erger jij je? Lees in het hoofdartikel hoe je met je baas samenwerkt in stressvolle situaties […]

Nummer 11, november 2013

Collega’s en bazen kun je maar zelden zelf uitzoeken, en soms is de weg naar effectief samenwerken ver te zoeken. Toch moet je er op een professionele manier iets van zien te maken. Aan welke karaktertrekken van je baas erger jij je? Lees in het hoofdartikel hoe je met je baas samenwerkt in stressvolle situaties en hoe je een ‘dream team’ kunt vormen!

Lees hier het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Kantoorpolitiek; hoe ga je daarmee om?
 • Hoe je van een personeelsborrel een beleving maakt
 • Functionerings- en beoordelingsgesprekken; benut evaluaties en behaal je loopbaandoelen
 • Slimme tips voor tijd- en budgetvriendelijk borrelen
 • Rondetafelgesprek over online vakinformatie

 

De vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Visie op het vak
 • Column & cartoon
 • Productnieuws

 

 

Reageer op dit artikel