artikel

Nummer 4, april 2014

Geen categorie

Lees in het aprilnummer van Management Support Magazine waarom ‘eten wat de pot schaft’ en ‘go with the flow’ zo belangrijk zijn als je zaken doet over de grens. Het thema deze maand is dan ook: ‘zakenreizen en evenementen’. Het woord is aan enkele doorgewinterde zakenreizigers die alles weten over cultuurverschillen tijdens internationaal zakendoen. Verder: […]

Lees in het aprilnummer van Management Support Magazine waarom ‘eten wat de pot schaft’ en ‘go with the flow’ zo belangrijk zijn als je zaken doet over de grens. Het thema deze maand is dan Cover MSM april 2014_kleinook: ‘zakenreizen en evenementen’. Het woord is aan enkele doorgewinterde zakenreizigers die alles weten over cultuurverschillen tijdens internationaal zakendoen.

Verder:

– Klantevenement organiseren; zo breng je je gasten met elkaar in gesprek
– Tips voor het leukste bedrijfsuitje
– Duurzaam evenementen organiseren
– Ultieme incentives
– Flexibel of voordelig vliegen

En natuurlijk de vaste rubrieken:

  • Signaal
  • Taalkwesties
  • Spelling- en taaltips
  • Vreemdetalentips
  • Softwaretips
  • Appladder
  • Community
  • Productnieuws

 

Lees het complete aprilnummer online >

Reageer op dit artikel