artikel

Nummer 5, mei 2014

Geen categorie

Een groeiend aantal Nederlandse organisaties werkt ‘in de cloud’. Dat betekent dat ze hun bedrijfsinformatie bewerken, opslaan en delen via internet. Daarente­gen zijn er nog genoeg organisaties die vooral op papier zijn ingesteld. Maar áls e de overstap al overwegen, kun jij als managementondersteuner het voortouw nemen. begin bij jezelf en hang je ‘things to […]

Nummer 5, mei 2014

Een groeiend aantal Nederlandse organisaties werkt ‘in de cloud’. Dat betekent dat ze hun bedrijfsinformatie bewerken, opslaan en delen via internet. Daarente­gen zijn er nog genoeg organisaties die vooral op papier zijn ingesteld. Maar áls e de overstap al overwegen, kun jij als managementondersteuner het voortouw nemen. begin bij jezelf en hang je ‘things to do today’­blok aan de wilgen. Lees er alles over in het hoofdartikel van het mei-nummer: ‘Digitaler werken; kleine stappen in een jungle vol papieren tijgers’.

En verder:

 • Altijd aan het werk? Voorkom technostress!
 • Digitaal archiveren met Outlook; zo kan het ook
 • Zonder cloud ben je ‘out’; waarom de cloud werkt
 • Niet zichtbaar, wel onmisbaar; van werken vóór naar werken mét de manager
 • Scoren op het secretariaat met social media

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Spelling- en taaltips
 • Taalkwesties
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Young professional
 • Column & cartoon

Lees het complete nummer online! [alleen voor abonnees]

Reageer op dit artikel