artikel

Opleidingsgids Najaar 2017

Geen categorie

Jouw vak en je omgeving zijn volop in beweging; meer faciliteren vanuit zelfsturende teams, werken in projecten, lean werken en optimalisatie van digitaal werken. Vaak betekent dit vooral uitdagingen, zeker als je weet hoe je er voor je werk en jou persoonlijk voordeel uit kunt halen. Veel van onze opleidingen zijn daarop gericht; het behouden […]

Opleidingsgids Najaar 2017

Jouw vak en je omgeving zijn volop in beweging; meer faciliteren vanuit zelfsturende teams, werken in projecten, lean werken en optimalisatie van digitaal werken. Vaak betekent dit vooral uitdagingen, zeker als je weet hoe je er voor je werk en jou persoonlijk voordeel uit kunt halen.

Veel van onze opleidingen zijn daarop gericht; het behouden en vergroten van je voorsprong. Kijk voor inspiratie voor de vernieuwing van je afdeling bijvoorbeeld eens bij de Masterclasses succesvolle vernieuwing van het secretariaat of Zelfsturend secretariaat. En voor jouw vakinhoudelijke kennis bij Managementinzicht, Teamleider of Projectmanagement. Ook op persoonlijk vlak is er genoeg te doen: Nieuw zijn bijvoorbeeld Slim omgaan met gedoe, Van Feedback naar feedboth en De kunst van het kiezen.

Waarin jij je voorsprong wilt opbouwen of vergroten bepaal je helemaal zelf. Mocht je daarbij hulp willen gebruiken, wij adviseren je graag! Je kunt ons elke werkdag bereiken op 088 5840 917 of via opleidingen.managementsupport.nl@vakmedianet.nl.

Bekijk hieronder de gids digitaal of vraag hem hier aan als papieren versie.

 

Reageer op dit artikel