artikel

Workshopdagen 2018

Geen categorie

Op 10, 11 en 12 april vinden weer de jaarlijkse Workshopdagen plaats. Ook dit jaar hebben we weer een interessant programma met maar liefst 48 verschillende onderwerpen. Vooral gericht op nieuwe competenties en vaardigheden, maar natuurlijk ook op bestaande. Zo is er bijv. dit jaar aandacht voor Vibemanagement, Veilig digitaal werken, Loopbaanreflectie, Meer overtuigingskracht door […]

Workshopdagen 2018

Op 10, 11 en 12 april vinden weer de jaarlijkse Workshopdagen plaats. Ook dit jaar hebben we weer een interessant programma met maar liefst 48 verschillende onderwerpen. Vooral gericht op nieuwe competenties en vaardigheden, maar natuurlijk ook op bestaande. Zo is er bijv. dit jaar aandacht voor Vibemanagement, Veilig digitaal werken, Loopbaanreflectie, Meer overtuigingskracht door framing en Maak van jouw secretariaat een ‘must have’.  Kijk voor alle onderwerpen op managementsupport.nl/workshops.

Reageer op dit artikel