blog

Voor jou

Geen categorie

Daar is ‘ie dan … en wat zijn we er blij mee (bekijk de video), met ons splinternieuwe, gerestylede magazine. Met meer schwung, hipper, moderner en vlotter, zonder dat het een ‘glossy is geworden; het blijft tenslotte een vakblad. Daarom vind je – ook in de nieuwe vormgeving – nog steeds praktische artikelen met tips […]

Daar is ‘ie dan … en wat zijn we er blij mee (bekijk de video), met ons splinternieuwe, gerestylede magazine. Met meer schwung, hipper, moderner en vlotter, zonder dat het een ‘glossy is geworden; het blijft tenslotte een vakblad. Daarom vind je – ook in de nieuwe vormgeving – nog steeds praktische artikelen met tips en tools waar je in je werk wat aan hebt.

Korte, snelle ‘signaaltjes’, gecombineerd met langere verhalen, vertrouwde én nieuwe rubrieken, geschreven door onze beste auteurs. Maar met een nieuwe ‘saus’ eroverheen: een ander lettertype, logo en opmaak.

Op veler verzoek weer een échte cover. Meer plek voor beeld en een duidelijke typografie. Alles om het blad aantrekkelijker te maken, zodat jij je met plezier in je vakinformatie kunt verdiepen.

Dit blad is voor jou: secretaresse, managementassistent, officemanager, PA, VA of wat je functienaam ook is. Voor jullie allemaal, harde werkers, drijvende krachten op secretariaten, in pools, in kantoortuinen of in een een-op-een-ondersteuning.

Dit vakblad wordt door de redactie met liefde en plezier vormgegeven, gecheckt, dubbelgecheckt, om bij jou op de mat te vallen of om op je overvolle bureau te belanden, waar je jezelf beslist de tijd moet gunnen om dit mooie nummer deze maand gratis te lezen. 

Natuurlijk willen we graag weten van je ervan vindt. Mail naar verabot@vakmedianet.nl, stuur een tweet (@managemsupport) of vind ons op Facebook en LinkedIn.

Hartelijke groet,

Vera Bot
Hoofdredacteur Management Support Magazine

PS: wil je Management Support Magazine voortaan iedere maand in je brievenbus ontvangen? We bieden je nu een abonnement met een aantrekkelijke korting. 

 

Reageer op dit artikel