nieuws

En gelachen dat we hebben…

Geen categorie

Wij Nederlanders houden wel van een geintje. Vooral collega’s nemen we graag in de maling, althans, driekwart van de werknemers doet dat. De meest gemaakte grap is het plegen van een neptelefoontje. Maar ook het verwisselen van computerstekkers en het verstellen van de bureaustoel zijn populair. Lachen joh…

Wij Nederlanders houden wel van een geintje. Vooral collega’s nemen we graag in de maling, althans, driekwart van de werknemers doet dat. De meest gemaakte grap is het plegen van een neptelefoontje. Maar ook het verwisselen van computerstekkers en het verstellen van de bureaustoel zijn populair. Lachen joh…

Vooral nieuwe en vrouwelijke werknemers zijn het doelwit van kantoorhumor blijkt uit onderzoek van de NationaleVacaturebank.nl
Van de ondervraagden zegt 72 procent regelmatig grappen uit te halen. Een op de zes zegt dat niet te kunnen doen omdat de bedrijfscultuur dat niet toelaat. Verder blijken mannen eerder dader dan slachtoffer te zijn.
Ruim een op de vijf vrouwen wordt wel eens op de hak genomen en ruim een op de vier nieuwe collega’s wordt regelmatig in de maling genomen. En gelachen dat we hebben…

Bron> zibb.nl

Reageer op dit artikel