nieuws

Management Support Event 2008

Geen categorie

Eindelijk is het zover: na maanden van voorbereiding start vandaag de 21ste editie van het Management Support Event. Duizenden secretaressen weten vandaag en morgen de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te vinden om ‘hun’ vakbeurs te bezoeken. Wil je graag komen maar kun je vandaag niet weg? Dan heb je morgen nog een kans. Wij rekenen op je!

Eindelijk is het zover: na maanden van voorbereiding start vandaag de 21ste editie van het Management Support Event. Duizenden secretaressen weten vandaag en morgen de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te vinden om ‘hun’ vakbeurs te bezoeken. Wil je graag komen maar kun je vandaag niet weg? Dan heb je morgen nog een kans. Wij rekenen op je!

Dit jaar staat het event geheel in het teken van ‘Innovatie’. Na een bezoek aan de beurs ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. De exposanten – waaronder vele nieuwe – halen alles uit de kast om je hun nieuwste producten en diensten te ‘showen’. Maar er vinden ook tal van activiteiten plaats waaraan je gratis kunt deelnemen. Welke? Kijk op www.managementsupport.nl/event én vraag je gratis entreebewijs aan (als je die nog niet hebt).

Reageer op dit artikel