nieuws

Opgeruimd staat netjes

Geen categorie

Hoe ziet jouw werkplek eruit? Is die goed en efficiënt georganiseerd? Dan boek je per dag gemiddeld één uur tijdwinst. Die tijdwinst haalt de druk van de ketel en kan meteen nuttig worden besteed aan de core business. Daar wordt niet alleen jij, maar ook je bedrijf beter van.

Hoe ziet jouw werkplek eruit? Is die goed en efficiënt georganiseerd? Dan boek je per dag gemiddeld één uur tijdwinst. Die tijdwinst haalt de druk van de ketel en kan meteen nuttig worden besteed aan de core business. Daar wordt niet alleen jij, maar ook je bedrijf beter van.

Want zeg nou zelf: je werkdag beginnen met stapels papier, nog te lezen e-mails of een overvolle agenda, is niet aantrekkelijk. Zo af en toe eens wat ‘ruimen’ heeft dan wel effect, maar niet op de lange termijn. Het hebben van een goed terugvindsysteem, weten wat er komen gaat, keuzes kunnen maken en weten wat je valkuilen zijn, zijn de belangrijkste voorwaarden voor beter en efficiënter werken.

Twee professional organizers ontwikkelden kortgeleden het Cleandesk.nu-concept. En dat betekent méér dan een opgeruimd bureau.
De methode bestaat uit een persoonsgerichte aanpak die niet alleen een ‘clean desk’ maar ook meer werkplezier oplevert. Je wordt weer blij achter je bureau!

Informatie www.cleandesk.nu.

Reageer op dit artikel