nieuws

Sociale netwerksites… wie ‘zit’ er niet op?

Geen categorie

Sociale netwerksites… wie ‘zit’ er niet op? De sites zijn een bron van informatie, ook voor je eventuele toekomstige werkgever. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 45 procent van de Nederlandse werkgevers ze ‘natrekt’.

Sociale netwerksites… wie ‘zit’ er niet op? De sites zijn een bron van informatie, ook voor je eventuele toekomstige werkgever. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 45 procent van de Nederlandse werkgevers ze ‘natrekt’.

Uit het onderzoek, uitgevoerd door Careerbuilding.nl, blijkt verder dat 29 procent op die manier screent en werft. 16 procent zegt dit nog niet te doen, maar is het wel van plan. Wil je dus een serieuze indruk maken? Laat die leuke foto’s van dat feestje dan voortaan maar weg op Hyves, Myspace of andere netwerksites.

Vraag je je af hoe het dan met wet- en regelgeving op dat gebied zit? Veel informatie daarover vind je op www.sollicitant.com. En kun je wel een beetje hulp gebruiken bij ‘het solliciteren’? Download dan op www.managementsupport.nl het e-book: ‘Solliciteren doe je zo’. Kost niets!

Reageer op dit artikel