nieuws

Blijk van waardering aan secretaressenjuist nu belangrijk

Geen categorie

In verband met de crisis is er dit jaar geen geld voor een attentie voor secretaressen op de traditionele Secretaressedag. Deze verwachting blijkt uit een online onderzoek van Unique Uitzendburo. Bijna een derde (31 procent) van de Nederlandse werknemers verwacht dat voor deze dag geen geld wordt vrijgemaakt door hun baas.

In verband met de crisis is er dit jaar geen geld voor een attentie voor secretaressen op de traditionele Secretaressedag (16 april). Deze verwachting blijkt uit een online onderzoek van Unique Uitzendburo. Bijna een derde (31 procent) van de Nederlandse werknemers verwacht dat voor deze dag geen geld wordt vrijgemaakt door hun baas. In totaal gaven 561 respondenten antwoord op de vraag: Verwacht jij dat je baas aan secretaressedag doet?

‘Door de actuele, economische situatie in ons land op zich geen vreemde uitkomst,’ concludeert Michel de Lassacquère, algemeen directeur van Unique. ‘Maar deze bezuiniging zal geen groot verschil maken. Wanneer het echt zwaar weer is binnen een organisatie, is aandacht besteden aan deze dag door middel van een kleine attentie of een bos bloemen ook voldoende. Secretaressen zitten dichtbij het vuur en begrijpen deze keuze daarom des te meer. Mijn tip aan managers: een blijk van waardering is beter dan het overslaan of vergeten van deze dag.’

Bron: ANP, Unique

Reageer op dit artikel