nieuws

Vergaderaccommodatie beheren in Outlook

Geen categorie

Het Deense softwarebedrijf Add-On Products heeft met het product Resource Central een handige toevoeging uitgebracht om vergaderaccommodatie en aanverwante zaken vanuit Outlook te beheren. Hiermee wordt de facilitaire dienst of het secretariaat verlost van de rompslomp van het reserveren, beheren en wijzigen van boekingen voor vergaderkamers en andere gemeenschappelijke voorzieningen.

Het Deense softwarebedrijf Add-On Products heeft met het product Resource Central een handige toevoeging uitgebracht om vergaderaccommodatie en aanverwante zaken vanuit Outlook te beheren. Hiermee wordt de facilitaire dienst of het secretariaat verlost van de rompslomp van het reserveren, beheren en wijzigen van boekingen voor vergaderkamers en andere gemeenschappelijke voorzieningen.

Met Resource Central kunnen gebruikers zelf vergaderfaciliteiten vanuit hun Outlook-client reserveren en door hen gewenste faciliteiten aangeven. Het programma zal de opgegeven reservering centraal zichtbaar maken en mailtjes uitsturen naar alle betrokken partijen, zowel intern als extern. Het programma voorkomt een hoop heen-en-weer gebel, losse mailtjes, memo’s, faxen, irritatie en commotie in een organisatie bij het organiseren van een vergadering, cursus, seminar, etc.

Zie http://add-on.com

Reageer op dit artikel