nieuws

Filmpje

Geen categorie

Op Youtube staat sinds kort een leuk, kort filmpje over wat Het Nieuwe Werken (HNW) gaat brengen voor ons land. Lege kantoren, lege snelwegen, lege parkeerterreinen, lege bedrijfskantines, de makers hebben hun fantasie flink de vrije loop gelaten, en hoewel het nooit realiteit zal worden is het toch leuk om te zien.

Op Youtube staat sinds kort een leuk, kort filmpje over wat Het Nieuwe Werken (HNW) gaat brengen voor ons land. Lege kantoren, lege snelwegen, lege parkeerterreinen, lege bedrijfskantines, de makers hebben hun fantasie flink de vrije loop gelaten, en hoewel het nooit realiteit zal worden is het toch leuk om te zien.

Het filmpje (genaamd ‘Het einde van de kantoortijden is nabij’) komt van Getronics, en is gelanceerd in het kader van hun HNW-campagne.

KLIK HIER om naar het filmpje te kijken.

Meer weten over hoe je zelf met Het Nieuwe Werken aan de slag kan?
Op 18 november organiseert Kluwer een congres over dit onderwerp, met sprekers van o.a. SNS Reaal, Achmea, Boer en Croon, ArboNed/Vrijwerk, TNO, e/office, ATOsborne en Microsoft. Dagvoorzitter is Henny van Egmond.

Kijk ook eens op Over Het Nieuwe Werken

Reageer op dit artikel