nieuws

Speeddaten met VanVelzen voor baan als personal assistent

Geen categorie

23 oktober 2009 – Op 27 oktober aanstaande organiseert Unique Uitzendburo een opvallende speeddate om een geschikte personal assistent te vinden voor VanVelzen. Naast deze artiest sluiten bij de speeddate ook opdrachtgevers aan om in contact te komen met ambitieuze secretaresses die per direct of uiterlijk per 1 januari 2010 beschikbaar zijn.

Tijdens de speeddate gaan de secretaresses niet alleen in gesprek met diverse opdrachtgevers, maar worden zij ook gescreend door VanVelzen. In enkele minuten moeten zij hem overtuigen van hun kwaliteiten als personal assistent en zo maken zij kans hem te mogen assisteren tijdens een van zijn concerten in november. Meteen na afloop van de speeddatesessies maakt VanVelzen zijn keuze bekend. Alle aanwezigen krijgen sowieso twee kaarten voor de concerten die in november exclusief voor relaties van Unique worden georganiseerd. De speeddatemiddag wordt afgesloten met een diner met alle deelnemers, waarbij ook VanVelzen aanschuift.

Michel de Lassacquère, algemeen directeur van Unique: ‘Het secretariële veld is één van onze pijlers. Vandaar dat wij, om op ludieke wijze vraag en aanbod bij elkaar te brengen, deze speeddate opgezet hebben. Opdrachtgevers spreken op deze manier in korte tijd veel kwalitatieve kandidaten en secretaresses komen hier in aanraking met potentiële nieuwe werkgevers.’

Geïnteresseerden lezen hier meer.

Reageer op dit artikel