nieuws

Top 10 beste werkgevers voor werkende ouders

Geen categorie

De top 10 van bedrijven die uitblinken op het gebied van flexibiliteit, verlof, kinderopvang, work/life balance, beleid, cultuur en extra’s? Die is bekend gemaakt door LOF, een ‘multimediaal platform voor, door en over vrouwen die ambities hebben in werk en gezin’.

De Loflist laat in alfabetische volgorde zien welke bedrijven dat zijn: &Samhoud, Cisco, Achmea, IBM, De Nederlandsche Bank, het Kadaster, Higher& Company, de Radboud Universiteit Nijmegen, Ernst&Young en de Haagse Hogeschool.

Maatwerk

De meest aansprekende voorzieningen die geboden worden en waar de top 10 in uitblinkt, zijn: betaald vaderschapsverlof, levensfasebewust beleid, tijd- en plaatsonafhankelijk werken, female leadershiptrainingen, schooltijdbanen, vrouwennetwerken, gemaksdiensten zoals was-, strijk- en boodschappenservice, keuzemodel arbeidsvoorwaarden en maatwerk per individuele werknemer. Het oordeel is tot stand gekomen in een samenwerking met het onderzoeksbureau Synovate en het Ministerie van Jeugd en Gezin. Het rapport is te vinden op lofonline.nl.

Meer nieuws en dossiers op de website Over Het Nieuwe Werken.

Reageer op dit artikel