nieuws

De kracht van een compliment

Geen categorie

Vandaag is het voor de negende keer ‘Nationale Complimentendag’. Met bewust stil te staan bij wat iemand in je omgeving gewoon goed doet, is niets mis. Een oprecht en persoonlijk compliment stimuleert, geeft energie en kost niets! Deel vandaag maar eens een compliment uit aan iemand in je omgeving die dat verdient!

Vandaag is het voor de negende keer ‘Nationale Complimentendag’. Met bewust stil te staan bij wat iemand in je omgeving gewoon goed doet, is niets mis. Een oprecht en persoonlijk compliment stimuleert, geeft energie en kost niets!

Er is niets dat meer stimuleert dan een gemeend compliment. Het geeft energie en brengt betrokkenheid. Schroom dus niet en zeg het maar als je blij bent dat iemand er gewoon is!!

 

Reageer op dit artikel