nieuws

Workshop Driedaagse weer succes

Geen categorie

De Management Support Workshop Driedaagse zit er alweer op. De enthousiaste reacties van de deelnemers deden ons goed en daarom spreken we van een succes. Klik verder voor de fotoimpressie.

Honderden managementondersteuners vonden deze week weer hun weg naar Meeting Plaza in Utrecht om zich te laten inspireren en verrassen. In totaal werden er maar liefst 78 workshops gegeven over uiteenlopende onderwerpen en met één gemene deler: je werk op een prettige manier beter of efficiënter uitvoeren.

Naast de vele workshops was er tijd genoeg om te ontspannen en contacten te leggen met collega’s. Er waren stoelmasseurs om spanningen in nek en rug weg te nemen, de koffie en thee met wat lekkers stonden klaar en iedere middag was er een uitgebreide lunch. De enthousiaste reacties van de deelnemers deden ons goed!

Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de fotoimpressie.

Reageer op dit artikel