nieuws

Dictee speciaal voor secretaressen

Geen categorie

Hoe staat het met jouw kennis van de Nederlandse taal en spelling? Test je kennis met het Secretaressedictee van Management Support en Bilderberg! Behaal je een hoge score? Dan maak je kans op mooie prijzen, een plek in de finale en een fantastische hoofdprijs. De finale is op 23 september en wordt voorgelezen door niemand minder dan… Philip Freriks!

Ben je secretaresse en houd je van taal en spelling? Dan is het Secretaressedictee echt iets voor jou. In 2008 organiseerde Management Support het dictee voor de eerste keer en dat was een groot succes. Nu pakken we het groter aan en organiseren we het samen met Bilderberg.

Hoge score

De 50 deelnemers met de hoogste score winnen een plekje in de finale. Deze finale vindt plaats op 23 september 2010 en wordt voorgelezen door niemand minder dan… Philip Freriks, natuurlijk bekend van het Nationaal Dictee én van het NOS journaal.

Prijzen

Voor de winnaars liggen prachtige prijzen klaar, met als hoofdprijs een geheel verzorgd weekend in een Bilderberghotel – mét een Porsche! Klim dus in je toetsenbord en maak hier de vijf dictees: Secretaressedictee.
Nodig ook je collega’s uit om mee te doen!

Reageer op dit artikel