nieuws

Win een overnachting in een Bilderberghotel

Geen categorie

Zo’n 3.900 secretaressen hebben inmiddels hun kennis op het gebied van de Nederlandse taal en spelling getest in het Secretaressedictee van Management Support. Voor de 4.000e  speler van de voorrondes ligt een mooie prijs klaar: een overnachting voor twee personen in een Bilderberghotel naar keuze!

Zo’n 3.900 secretaressen hebben inmiddels hun kennis op het gebied van de Nederlandse taal en spelling getest in het Secretaressedictee van Management Support. Voor de 4.000e  speler van de voorrondes ligt een mooie prijs klaar: een overnachting voor twee personen in een Bilderberghotel naar keuze! 

Speel mee
Speel ook mee en test je kennis van de tussen-s, de d’s en t’s en het aaneenschrijven. De vijftig deelnemers met de hoogste score verdienen een plekje in de finale op 23 september 2010. Niemand minder dan Philip Freriks, bekend van het Nationaal Dictee der Nederlandse taal én voormalig nieuwslezer, zal de finale presenteren. Voor de winnaars liggen prachtige prijzen klaar.

Voorrondes
Meedoen met de voorrondes kan nog tot 12 september. Elke week wordt er een prijs weggegeven.
De eerste vijf winnaressen van de voorrondes zijn bekend. Zij wonnen een dagtraining.

Naar het Secretaressedictee.

Reageer op dit artikel