nieuws

Secretary Plus en StarJob: het ‘nieuwe’ Secretary Plus

Geen categorie

Secretary Plus en StarJob, beide marktleider in het werven, selecteren, detacheren en uitzenden van secretaressen, hebben hun kennis en kunde gebundeld en vormen sinds begin juli het ‘nieuwe’ Secretary Plus.

 

Secretary Plus en StarJob, beide marktleider in het werven, selecteren, detacheren en uitzenden van secretaressen, hebben hun kennis en kunde gebundeld en vormen sinds begin juli het ‘nieuwe’ Secretary Plus.

Naast de bundeling van krachten en het delen van elkaars expertise, heeft de fusie ook voor secretaressen z’n voordelen. Zo biedt het nieuwe Secretary Plus meer banen bij meer verschillende opdrachtgevers. Daarnaast zorgt de samenvoeging voor een betere geografische spreiding, waardoor zowel secretaressen als opdrachtgevers, dicht bij huis, in hun eigen omgeving, een beroep kunnen doen op de expertise van Secretary Plus doen.

Algemeen directeur Karen Korstanje: ‘We vinden het enorm belangrijk een cultuur te creëren waarin de medewerkers van beide bedrijven zich thuis voelen. We blijven ons op een creatieve manier richten op de veranderende behoeften van opdrachtgevers en secretaressen. Met elkaar onze secretaressen en klanten nog beter van dienst zijn met een gevarieerd aanbod aan producten en diensten, is en blijft de drijfveer van Secretary Plus. Na de afronding van onze fusie is Secretary Plus klaar voor de toekomst.’

Reageer op dit artikel