nieuws

Thuiswerken: zó blijf je productief

Geen categorie

Thuiswerken; klinkt leuk en relaxed, maar niet iedereen is er voor in de wieg gelegd. Vooral als het je aan de nodige zelfdiscipline ontbreekt, gaat dat ten koste van de productiviteit en de kwaliteit van je werk. Ga je je desondanks op het pad van Het Nieuwe Werken begeven? Met de volgende tips zet je de eerste stap in de goede richting.

Thuiswerken; klinkt leuk en relaxed, maar niet iedereen is er voor in de wieg gelegd. Vooral als het je aan de nodige zelfdiscipline ontbreekt, gaat dat ten koste van de productiviteit en de kwaliteit van je werk. Ga je je desondanks op het pad van Het Nieuwe Werken begeven? Met de volgende tips zet je de eerste stap in de goede richting.

1. Zorg voor een werkplek waarvan de deur dicht kan.
2. Eet tussen de middag geen broodje achter je bureau maar las een pauze in, net als op kantoor.
3. Vertel je huisgenoten dat de WERKT en niet voor ieder wissewasje gestoord wilt worden.
4. Trap niet in de valkuil van ‘tussendoor een wasje draaien’ of ander huishoudelijk klusje opknappen.
5. Als secretaresse ben je betrokken en loyaal en geneigd meer uren te draaien dan op kantoor. Niet doen. Neem je verantwoordelijkheid, maar ken ook je vrijheid.

Reageer op dit artikel