nieuws

25ste Verkiezing Secretaresse van het Jaar

Geen categorie

Op donderdag 21 april a.s. organiseert Manpower alweer de 25ste editie van de jaarlijke Verkiezing Secretaresse van het Jaar. In het kader van dit jubileum pakt Manpower met Xander de Buisonjé als boegbeeld flink uit. Directeuren en managers kunnen hun secretaresse nog tot en met 11 maart voordragen voor de felbegeerde titel. Je mag het ook zelf doen, maar dan moet je wel snel zijn.

Op donderdag 21 april a.s. organiseert Manpower alweer de 25ste editie van de jaarlijke Verkiezing Secretaresse van het Jaar. In het kader van dit jubileum pakt Manpower met Xander de Buisonjé als boegbeeld flink uit. Directeuren en managers kunnen hun secretaresse nog tot en met 11 maart voordragen voor de felbegeerde titel. Je mag het ook zelf doen, maar dan moet je wel snel zijn.

Het nomineren kan op www.secretaressevanhetjaar.nl. Een deskundige jury beoordeelt de kandidaten op vakinhoudelijke kwaliteiten, proactiviteit, algemeen voorkomen en het enthousiasme voor het ambassadeurschap. Op de tien halve finalisten die daaruit voortkomen kan van 16 t/m 25 maart via de website worden gestemd. De drie finalisten die dat oplevert wacht op 21 april een spannende eindstrijd in het NH Barbizon Palace in Amsterdam waar niemand minder dan Xander de Buisonjé de nieuwe ambassadeur van het vak bekend zal maken.

Secretaresse van het Jaar word je echter niet zomaar; de drie halve finalisten voeren van 30 maart t/m 20 april een persoonlijke mediacampagne waarna zij op 21 april ‘en plein public’ door de jury nog eens stevig aan de tand worden gevoeld. Degene die daarna de felbegeerde titel mag dragen, wordt niet alleen in de bloemetjes gezet, de prijzen die de winnares (of de winnaar) mee naar huis krijgt, mogen er ook zijn!

Kijk voor nadere informatie op www.secretaressevanhetjaar.nl.

 

Reageer op dit artikel