nieuws

Tien secretaressen in de race om zilveren vaktitel

Geen categorie

De tien secretaressen die meedingen naar de drie finaleplaatsen voor de Verkiezing Secretaresse van het Jaar op 21 april a.s., zijn bekend. Zij kunnen nu campagne gaan voeren om zoveel mogelijk fans te verzamelen. Via  www.secretaressevanhetjaar.nl waarop korte biografieën van de dames staan, kan tot 25 maart op elk van de genomineerden gestemd worden.

De tien secretaressen die meedingen naar de drie finaleplaatsen voor de Verkiezing Secretaresse van het Jaar op 21 april a.s., zijn bekend. Zij kunnen nu campagne gaan voeren om zoveel mogelijk fans te verzamelen. Via  www.secretaressevanhetjaar.nl waarop korte biografieën van de dames staan, kan tot 25 maart op elk van de genomineerden gestemd worden.

Uit meer dan 200 aanmeldingen koos de jury de volgende tien secretaressen:

  • Andjana Orie, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Den Haag
  • Barbara van Wijk van Brievingh, Capgemini Nederland B.V., Utrecht
  • Christel Krijnen, Stichting Speciaal Onderwijs,  Eindhoven
  • Eline de Rijke, De Rijke Projectmanagement, Den Haag
  • Ilse Pollen, Budie’s BV, Hilversum
  • Irene Frankfort, ProVoet Brancheorganisatie voor de Pedicure, Veenendaal
  • Janneke van de Geijn, JG Management Support, Eindhoven
  • Jeanine Hagman, Roche Diagnostics / Diabetes Care, Almere
  • Karin van Peursen, AMC-APC, Amsterdam
  • Marian de Bont, Jeroen Bosch Ziekenhuis, ’s-Hertogenbosch

Op maandag 28 maart kiest de jury uit deze groep de drie finalisten. Behalve naar het aantal stemmen via de website wordt gekeken naar professionaliteit, daadkracht, representativiteit en naar potentieel succes als vakambassadeur.

De drie finalisten gaan zich vervolgens voorbereiden op het jury-interview en op hun persoonlijke live presentatie tijdens de finale op donderdag 21 april in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Boegbeeld van de jubileumeditie van deze vakverkiezing Xander de Buisonjé maakt daar de uiteindelijke winnares bekend.

In 1985 heeft Manpower de Verkiezing Secretaresse van het Jaar in het leven geroepen om het secretaressevak de waardering te geven die het verdient. De uitverkozen Secretaresse van het Jaar is elk jaar weer de ultieme ambassadeur van het vak. Dit jaar is de Verkiezing nóg specialer dan anders, want 2011 is een jubileumjaar: voor de 25ste keer zet Manpower topsecretaressesn in het zonnetje.

 

 

 

Reageer op dit artikel