nieuws

Management Support Event ’11

Geen categorie

Tijdens het Management Support Event kun je deelnemen aan één van de 11 populairste workshops van Management Support. Je werkt in kleine groepen in korte tijd aan je persoonlijke ontwikkeling. Deze workshops worden gegeven door professionele en ervaren trainers. Wil je een indruk krijgen van deze workshops? Ga dan naar het workshopoverzicht op de nieuwe Event site.

Tijdens het Management Support Event kun je deelnemen aan één van de 11 populairste workshops van Management Support. Je werkt in kleine groepen in korte tijd aan je persoonlijke ontwikkeling. Deze workshops worden gegeven door professionele en ervaren trainers. Wil je een indruk krijgen van deze workshops? Ga dan naar het workshopoverzicht op de nieuwe Event site, klik je favoriete workshop aan en maak alvast kennis met de trainers via de diverse introductiefilmpjes. Ga naar het overzicht http://www.msevents.nl/workshops

Reageer op dit artikel