nieuws

Diervriendelijke kroketten in het bedrijfsrestaurant

Geen categorie

Medewerkers van organisaties die tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant een diervriendelijke kroket willen in plaats van een ‘gewone’, kunnen sinds kort een kroketcartoon e-mailen aan hun eigen cateraar of directie. Dit heeft Wakker Dier mogelijk gemaakt via de website.
Medewerkers van organisaties die tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant een diervriendelijke kroket willen in plaats van een ‘gewone’, kunnen sinds kort een kroketcartoon e-mailen aan hun eigen cateraar of directie. Dit heeft Wakker Dier mogelijk gemaakt via de website.

De cartoons, gemaakt door vijf bekende cartoonisten, worden beschikbaar gesteld in het kader van de Wakkere Kantine-campagne die sinds dit voorjaar loopt.

Sodexo heeft meldde reeds in al haar 1300 bedrijfskantines de industriekroket te vervangen door een biologische kroket.

http://www.wakkerdier.nl/

Reageer op dit artikel