nieuws

Nannie van Berkel winnares Management Support Secretaressedictee 2011

Geen categorie

Presentator van het Management Support Secretaressedictee 2011 Philips Freriks, zou doodzenuwachtig worden van een dictee ‘tikken’ op een laptop. Dat geldt echter niet voor de finalisten van het Management Support Secretaressedictee 2011. Op een van de toplocaties van Bilderberg, Résidence Groot Heideborgh in Garderen, bogen zij zich op 15 september j.l. over een absolouut ‘pittig’ dictee!

Presentator van het Management Support Secretaressedictee 2011 Philips Freriks, zou doodzenuwachtig worden van een dictee ‘tikken’ op een laptop. Dat geldt echter niet voor de 50 finalisten van het Management Support Secretaressedictee 2011. Op een van de toplocaties van Bilderberg, Résidence Groot Heideborgh in Garderen, bogen zij zich op 15 september j.l. over een absoluut ‘pittig’ dictee!

De sfeer zat er goed in op Bilderberg Residence Groot Heideborgh, en dat kwam niet in de laatste plaats door de zon die overvloedig scheen op het gezellige terras van het hotel. Maar niet alleen de zon liet zich van z’n beste kant zien; ook de finalisten van het dictee zetten hun beste beentje voor en hebben het – om met Philip Freriks te spreken – fantastisch gedaan. Toch kan er maar één de winnaar zijn en dat is Nannie van Berkel uit Zoetermeer.

Uit handen van Philip Freriks ontving zij de prijs die zij vorig jaar nét misliep (zij eindigde toen als tweede): een geheel verzorgd weekend voor twee personen in het allermooiste Bilderberghotel: Château Holtmühle in Limburg, met het hele weekend een Porsche tot haar beschikking.

De score van Esther Romeijn was goed voor een tweede plaats. Dat betekent een overnachting in Bilderberghotel Klein Zwitserland én een diner in sterrenrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum.

Ylse van Lanen eindigde als derde. Zij ontving uit handen van uitgever Cas Wegman de bijbehorende trofee en een heerlijke overnachting in een Bilderberghotel naar keuze. Ook niet mis!

Reageer op dit artikel