nieuws

Diervriendelijke snacks in bedrijfsrestaurant

Geen categorie

Medewerkers van organisaties die tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant een diervriendelijke kroket willen in plaats van een ‘gewone’, kunnen sinds kort een kroketcartoon e-mailen aan hun eigen cateraar of directie.

Medewerkers van organisaties die tijdens de lunch in het bedrijfsrestaurant een diervriendelijke kroket willen in plaats van een ‘gewone’, kunnen sinds kort een kroketcartoon e-mailen aan hun eigen cateraar of directie.

Dit heeft Wakker Dier mogelijk gemaakt via de website. De cartoons, gemaakt door vijf bekende cartoonisten, worden beschikbaar gesteld in het kader van de Wakkere Kantine-campagne die sinds dit voorjaar loopt. Zo heeft Sodexo inmiddels in al haar 1300 bedrijfskantines de industriekroket vervangen door een biologische kroket.

Kijk voor meer informatie op www.wakkerdier.nl/wakkerekantine

Reageer op dit artikel