nieuws

Op een laag pitje

Geen categorie

Hoewel meer dan een derde van de Nederlandse werknemers naar kantoor gaat tijdens de kerstperiode, staat hun productiviteitsniveau in de meeste gevallen op een laag pitje. Het werk dat wordt gedaan kan in die periode makkelijk onder de noemer: achterstallig onderhoud worden geschaard.

Hoewel meer dan een derde van de Nederlandse werknemers naar kantoor gaat tijdens de kerstperiode, staat hun productiviteitsniveau in de meeste gevallen op een laag pitje. Het werk dat wordt gedaan kan in die periode makkelijk onder de noemer: achterstallig onderhoud worden geschaard.

Dit en meer blijkt uit onderzoek van Regus onder meer dan 12.000 zakenmensen in 85 landen.

Ruim de helft van de Nederlandse werknemers (59 procent) werkt dit jaar tijdens de kerstperiode ‘gewoon’ door. Meer dan een derde (36 procent) gaat daarvoor naar kantoor terwijl 11 procent van mening is dat er niet veel gedaan wordt.

Meer dan de helft van de Nederlandse zakenmensen (54 procent) denkt dat medewerkers die gedurende de kerstperiode werken hun tijd voornamelijk gebruiken om achterstallig werk ‘weg te werken’.

 

Reageer op dit artikel