nieuws

Nieuw: online tool voor accommodaties

Geen categorie

Management Support heeft per januari 2012 een nieuwe tool voor secretaressen: Management Support Accommodaties. Dit is een online zoek- en boekingsportaal voor accommodaties in samenwerking met het bekende Meetings.nl.  

Management Support heeft per januari 2012 een nieuwe tool voor secretaressen: Management Support Accommodaties. Dit is een online zoek- en boekingsportaal voor accommodaties in samenwerking met het bekende Meetings.nl.  

Ben je dus op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst, dan kun je op de website zelf zoeken in de locatiegids of gratis een aanvraag plaatsen. Binnen de door jou opgegeven tijd ontvang je dan passende en verrassende aanbiedingen van accommodaties in heel Nederland. Dit alles is kosteloos en vrijblijvend.

Laat locaties jou vinden, en regel het dus in drie snelle stappen: locatieaanvraag plaatsen, aanbiedingen ontvangen en meeting boeken! Bellen kan natuurlijk ook: 055 – 576 96 92. Je krijgt kosteloos professioneel advies.

Je vindt de tool onder managementsupport.nl/accommodaties.

Reageer op dit artikel