nieuws

Secretaresse van het Jaar 2012: Jacqueline van de Looy

Geen categorie

Jacqueline van de Looy is de winnares van de Manpower Verkiezing Secretaresse van het Jaar 2012. Op het hoofdkantoor van partner Microsoft werd Jacqueline gekozen door de jury. Voor een heel jaar mag Jacqueline zich dé Secretaresse van het Jaar 2012 noemen.

Jacqueline van de Looy (44) is de winnares van de Manpower Verkiezing Secretaresse van het Jaar 2012. Op het hoofdkantoor van partner Microsoft werd Jacqueline gekozen door de jury. Voor een heel jaar mag Jacqueline zich dé Secretaresse van het Jaar 2012 noemen.

Verkiezing
Behalve Jacqueline streden ook Liliana Dusatie (22) uit Nieuwegein en Sylvia van Zanten (43) uit Utrecht in de finale. Uit de vele inzendingen sprongen deze drie dames eruit vanwege hun professionaliteit, daadkracht en representativiteit. Eenmaal in de eindronde kregen de drie finalisten de opdracht zich zo goed mogelijk als toekomstige vakambassadeur te profileren.

De uitreiking
Karin van Peursen, de Secretaresse van het Jaar 2011, overhandigde virtueel het stokje aan haar opvolger Jacqueline. Karin was als gastspreekster uitgenodigd voor de World of Executive PA Conference 2012 in Singapore en was op Secretaressedag dus niet in Nederland.

Manpower en Verkiezing Secretaresse van het Jaar
In 1985 heeft Manpower de Verkiezing Secretaresse van het Jaar in het leven geroepen om het secretaressevak de waardering te geven die het verdient. De Verkiezing Secretaresse van het Jaar is uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze verkiezingen in Nederland. De uitverkozen Secretaresse van het Jaar is elk jaar weer de ambassadeur van dit mooie vak. Dit jaar organiseerde Manpower de verkiezing voor de 26ste keer.

Reageer op dit artikel