nieuws

Wat het Event jou dit jaar te bieden heeft

Geen categorie

Donderdag 8 en vrijdag 9 november zijn jouw dagen. Dan is hal 3 in de Jaarbeurs Utrecht weer het domein van alle managementondersteuners. Met het thema Praktisch, Persoonlijk en Professioneel komen alle facetten van jouw vak aan bod. Naast de ongeëvenaarde vakbeurs, de mini-opleidingen en de workshops valt er nog veel meer te ‘halen’. En dat begint al als je binnenkomt!

Donderdag 8 en vrijdag 9 november zijn jouw dagen. Dan is hal 3 in de Jaarbeurs Utrecht weer het domein van alle managementondersteuners. Met het thema Praktisch, Persoonlijk en Professioneel komen alle facetten van jouw vak aan bod. Naast de ongeëvenaarde vakbeurs, de mini-opleidingen en de workshops, valt er nog veel meer te ‘halen’. En dat begint al als je binnenkomt!

Om te beginnen ontvang je uit handen van een stewardess een boardingpass. Met deze pas val je direct in de armen van ‘onze’ knappe piloot. Hij neemt je mee voor een ‘flight’ over de beursvloer waarbij je kunt kiezen uit de ‘Inspiratietour’ of de ‘Innovatietour’. Wat dat inhoud houden we nog even geheim, maar we kunnen je wél vertellen dat niemand met lege handen naar huis gaat.

Zo ontvang je van Management Support een ‘Praktisch’ boek’; mag je zelf uitkiezen. Een ‘Persoonlijk’ stylingadvies en kleuranalyse is ook nooit weg en een Professional als jij doet uiteraard de ‘Secretaresse van de Toekomst Check’. Dan weet je meteen of jij er klaar voor bent.

Het team van Management Support heeft er in ieder geval zin in en verheugt zich op jouw komst. Maak kennis met het team van Management Support voor zover je die nog niet kent. Zij staan klaar om antwoord te geven op jouw vragen. Je kunt ook je op-/aanmerkingen op het blad, de site of wat dan ook kwijt, of gewoon je verhaal… Of je komt alleen voor de gezelligheid even langs. Mag ook!

Vraag in ieder geval alvast je gratis entreebewijs aan op managementsupport.nl/event.

Reageer op dit artikel